Chișinău, bd. Grigore Vieru, 28
+(373 22) 228-580
RO RU
Despre VL Persoane juridice Persoane fizice Produse Parteneri Ultimele oferte Noutăţi Contacte Informatii Generale
Parteneri
Continent 791-477 www.toyota.md
 
Dealerul oficial Toyota Center Chișinău «Continent». „Întotdeauna cu un pas înainte!” – acesta este motto-ul companiei «Continent», care a fost înfiinţată în anul 1991.

 
Grand Premium 40-71-51 www.mercedes-benz.md
 
Compania Grand Premium este distribuitor oficial unic al automobilelor Mercedes-Benz în Republica Moldova, care din decembrie 2007 a încheiat un contract direct cu Mercedes-Benz (Stuttgart, Germania).


 
Autoconcord 533-018 www.peugeot.md
 
Importator si distribuitor oficial al automobilelor "PEUGEOT" in Moldova

 
Alvim-Auto 888-181 www.kia.md
 
Începând cu anul 2006, compania «Alvim-Auto» SRL este distribuitorul şi importatorul oficial al brandurilor producătorului auto „KIA Motors Corporation”, care cunoaște o perioadă rapidă de dezvoltare.

 
Daac-Hermes 406-240 www.daac-hermes.md
 
Compania DAAC Hermes S.A comercializează automobile şi este dealer oficial al renumitelor brenduri Land Rover, Volvo, Skoda, Ford, Mazda, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki, Jaguar.
                    
 
Autoparc 92-43-45 www.autoparc.md
 
Compania «PREMIUM AUTO» S.R.L. a fost creata in 2006, in Chisinau. Partenerii nostri sint dileri din SUA si Europa. Experienta pe piata Moldovei este de 16 ani.

 
Daac-Autotest 0-231-245-22 www.nord-auto.md
 
Auto Salonul din Balti este reprezentantul companiei DAAC-Auto. Pentru prima data uşile acestui salon s-au deschis la sfîrşitul anului 2004, iar la momentul de faţă ocupă locul esenţial pe Nordul Republice, Noi, am adunat o experienţă solidă şi despunem de potenţial pentru a satisface cele mai exigente cerinţe legate de automobile si deservire tehnica.
                
 
Rumeon 407-704 www.rumeon.md
 
Cele mai bune tradiţii a concernelor auto Volkswagen şi Audi în domeniul vânzărilor şi deservirii: calitatea superioară, un pachet mare de servicii şi o abordare atentă a clientului. Distribuitor exclusiv Volkswagen AG in Moldova
 
 
Auto Space 223-399 www.bmw.md
 
Compania "Auto Space" SRL a fost inregistrata in 1996. La inceputul anului 1997 compania a incheiat acordul cu concernul “BMW AG”, ceea ce a permis sa devina importatorul oficial al automobilelor BMW pe teritoriul Republicii Moldova.

 
Transatlantic 716-919 www.transatlantic.md
 
Preţurile noastre sunt cele mai joase în toată regiunea Europeană. Sistemul flexibil de reduceri şi oferte comerciale Vă vor surprinde.

 
Nistru-Lada 460-040 www.lada.md
 
S.A.“NISTRU-LADA” – AUTOVAZ reprezinta o intreprindere filiala a S.A.„AVTOVAZ” din or. Toliatti, Rusia – importator oficial autorizat de autoturisme al uzinei de autovehicule din or. Volga in Republica Moldova. Doar "NISTRU-LADA" – AUTOVAZ dispune in Republica Moldova de o retea de statii de deservire tehnica si reparare a autovehiculelor si asigura garantia uzinei producatorului pentru autovehiculele comercializate.

 
© Copyright 2011 Victoria Leasing.
Toate drepturile rezervate
Termeni de bază Informatie juridica
Site realizat de: